Как да украсим малка елхичка

Запазено под (Интересно, Направи си сам) by Admin on 14-12-2010

Тагове : , ,

011В днешно време все по-често предпочитаме малка елха за Коледа - поради липса на място, на пари или заради по-лесната поддръжка. Украсяване на малкото коледно дръвче не се различава много от украсяването на стандартната елха, но все пак си има своите тънкости.

Инструкции

1. Ключов момент при украсяването на елхата са лампичките - не прекалявайте с тях, около 30-40 са напълно достатъчни за малко дръвче. Колкото по-малко са на брой, толкова по-дълго ще светят и по-добре ще подчертаят украсата.

2. Не слагайте много украса върху елхата. Твърде претрупаната елха не изглежда добре и не създава настроение. Освен това многото играчки пречат на лампичките. Винаги се стремете се да разпределяте равномерно играчките по цялата елха.

3. Подберете по-малки като размер играчки - те стоят много добре върху малката елха, а освен това Ви дават възможност да сложите повече украса.

4. Дори и малката елха трябва да има звезда за върха - отново обаче е добре да предпочетете малкия размер.

5. Сложете вече украсената елха върху маса. Височината ще я накара да изглежда по-голяма. Освен това по този начин печелите допълнително пространство за подаръците, които ще разположите под елхата.

Публикуване на коментар

Тагове