Красива декорация за градината

Запазено под (Градини) by Admin on 08-08-2012

Тагове : ,

svejoКрасивата градина е резултат от усърдна работа и правилни грижи. Ако не можете да си позволите озеленяване на двора си, един лесен начин да внесете някакво очарование е като го аранжирате със саксии, които сами сте декорирали. Можете да украсите всяка една саксия, без оглед на формата, размера или материала, от който е направена. Използвайте въображението си, за да създадете малки шедьоври във Вашата градина.

От какво се нуждаете

  • саксии за цветя по Ваш избор
  • боя
  • шаблони
  • бояджийски четки
  • тиксо
  • лепило
  • дървени или метални орнаменти

Инструкции:

1. Преди всичко изберете какъв тип саксия ще украсявате. Материалът, от който е направена саксията, определя до голяма степен декорациите, които можете да използвате. Така например върху дърво лесно ще залепите орнаменти с лепило. Върху метални повърхности и такива от смола, използвайте бои или шаблони.

2. Изрисувайте саксията в ярък цвят по ваш избор и я оставете на слънце да изсъхне добре.

3. Добавете няколко декоративни акцента. За всяка една саксия направете различни по форма декорации от дърво или метал - по този начин всяка една от тях ще придобие индивидуалност и стил. Оцветете всеки акцент с подходящ цвят, който ще подхожда и на основния цвят на саксията. За по-голяма здравина, закрепете декорациите с лепило за дърво или пирони.

4. Ще се радвате на много оригинални саксии, ако използвате готови шаблони. Поставете шаблона върху саксията и с помощта на бояджийска четка запълнете вътрешността му с боя. Оставете да изсъхне и при необходимост повторете. Преместете шаблона на друго място и отново направете по-горе описаната процедура.

Публикуване на коментар

Тагове