Модерна градина

Запазено под (Градини, Интересно, Мебели) by Admin on 20-11-2013

В случай, че се интересувате от модата при мебелите за градина, не е нужно да се ограничавате само с такива, направени от метал и стъкло. Всъщност може да използвате най-различни материали в топли цветове.

Сфера
1

Една от най-интересната мебел, която можете са сложите в градината си е диван във формата на сфера. В повечето случаи този тип мебели се правят от дърво или друг естествен материал – бамбук. Най-добре ще е към дивана да има бели възглавнички.

Люлеещ се стол

Почти задължително е да се сетите за нещо по-специално. Например бихте могли да помислите за люлеещ се стол във формата на яйце. Отново нещо много важно – трябва да е с бели възглавници.

Маса за хранене

Когато говорим за модерно обзавеждане за градината не трябва да забравяме да споменем и масата за хранене. Добавете и четири до шест стола. Може да използвате тази маса при различни поводи.

Легло

Хората, които се стараят да са в крак с модата в обзавеждането на градини трябва да помислят и за дневно легло или кушетка. Често е в тюркуазен цвят, има допълнителна опора за краката, която може да се използва и като допълнително място за сядане. Най-хубавата част е, че леглото и подложката за крака са с взаимно съчетаеми форми.

Мебели, образуващи кръг

Ако се интересувате от модерно обзавеждане, сигурно вече сте обмислили вариант за закупуване на диван, който е във формата на полукръг. Може да си вземете 2 дивана с такава форма и кръгла масичка, която да поставите в средата. Има специални маси, които позволяват да се запали огън върху тях.

Има много идеи за обзавеждане на градината с модерни и красиви мебели. Но най-важното е да намерите такива, които ще се вписват с цялостния вид на двора и ще ви карат да се чувствате уютно.

Публикуване на коментар

Тагове